dorine tamis

    1. Wie is Dorine Tamis?

Geboren en getogen in Heerhugowaard. Voor mijn studie verhuisde ik naar Amstelveen en daar woon ik nog steeds met plezier. Werkzaam in het onderwijs; ik haal er écht voldoening uit om bij te kunnen dragen aan de toekomst, aan de mens van morgen en overmorgen. In het weekend kunt u mij zien roeien op de Amstel.


2. Waarom Namens Noord-Hollanders.?

 Als nuchtere Noord-Hollandse hanteer ik in mijn eigen leven altijd een pragmatische aanpak van zaken. En precies dat, daar gaat de nieuwe partij Namens Noord-Hollanders. ook voor. Een prima match dus!


3. Waar wil je je voor inzetten?

Ik wil me inzetten voor een mooie toekomst en voor een duurzaam leven in de provincie Noord-Holland. En lange termijn keuzes maken. Ik wil opkomen voor u, alle Noord-Hollanders, en voor uw belangen. Mijn jarenlange ervaring in de IT en in diverse besturen neem ik daarbij graag mee.


4. Wat kunnen kiezers / inwoners en ondernemers van jou verwachten?

De kiezers, inwoners en ondernemers van Noord-Holland kunnen van mij betrouwbaarheid, openheid en toegankelijkheid verwachten. Ik zeg wat ik doe, ik doe wat ik zeg. Ik creëer rust en overzicht en krijg zaken voor elkaar.


5. En dit wil ik ook nog kwijt….

Ik verheug me op de verdere kennismaking en samenwerking met u/jullie, graag tot snel!

Dorine op de radio beluister je hier