1.Wie is Paul Lekkerkerker?

Ik ben docent ondernemerschap aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2014 raadslid in de gemeente Huizen. Ik ben ervan overtuigd dat de politiek transparanter moet worden. We moeten terug naar de basis. Eerst zorgen voor de primaire taken, pas daarna het andere.


2. Waarom Namens Noord-Hollanders.?

Ruim 10 jaar geleden heb ik voor mezelf besloten dat ik een wezenlijke bijdrage wil leveren aan een betere samenleving. Niet alleen maar commentaar geven vanaf de zijlijn, maar actief bijdragen aan een betere woonomgeving. Inmiddels zit ik voor een derde termijn in de gemeenteraad in Huizen en denk ik dat ik mijn ervaring ook in de Provinciale Staten kan inzetten. Namens Noord-Hollanders. is een praktische partij die bij het oplossen van de problemen van deze tijd de belangen van ons allemaal – gewone inwoners – niet uit het oog verliest.


3. Waar wil je je voor inzetten?

Ik wil me inzetten voor goede bereikbaarheid en een dynamisch economie met veel gezonde bedrijven en mooie ondernemingen. Als de economie gezond is, dan kunnen wij middelen vrijmaken voor alle andere zaken in de maatschappij.


4. Wat kunnen kiezers / inwoners en ondernemers van jou verwachten?

Laat je niets beloven en stel je zelf de vraag: wat doet iemand nu werkelijk? Niet beloven wat makkelijk is, maar uitleggen waarom soms moeilijke keuzes gemaakt moeten worden. We zijn toch niet gek.